Newsletter Unia Europejska Logo Unii Europejskiej

ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g CHLEB


ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g CHLEB


To harmonia smaku i wartości odżywczych. Mąka razowa, otrzymywana z ziarna żyta, zachowuje bogactwo błonnika, witamin i minerałów, przynosząc Ci chleb o pełnym smaku i zdrowych właściwościach. Tradycyjnie prowadzony zakwas żytni daje wyrazistą kwaskową nutę i aromat żyta.

CHLEB ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g

Skład: CHLEB ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g

Woda, zakwas żytni 37% (mąka żytnia, woda), mąka żytnia razowa 20%, mąka żytnia, sól, drożdże, mąka pszenna ekstrudowana

Wartości odżywcze: CHLEB ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 480 g % RWS w porcji 480 g
Wartość energetyczna 911 kJ / 215 kcal - -
Tłuszcz 1,2 g - -
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g - -
Węglowodany 44 g - -
w tym cukry 1,7 g - -
Błonnik 5,5 g - -
Białko 4,4 g - -
Sól 1,3 g - -

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

Skład: CHLEB ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g

Woda, zakwas żytni 37% (mąka żytnia, woda), mąka żytnia razowa 20%, mąka żytnia, sól, drożdże, mąka pszenna ekstrudowana

Wartości odżywcze: CHLEB ŻYTNI Z MĄKĄ RAZOWĄ 480 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 480 g % RWS w porcji 480 g
Wartość energetyczna 911 kJ / 215 kcal - -
Tłuszcz 1,2 g - -
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g - -
Węglowodany 44 g - -
w tym cukry 1,7 g - -
Błonnik 5,5 g - -
Białko 4,4 g - -
Sól 1,3 g - -

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt