To harmonia smaku i wartości odżywczych. Mąka razowa, otrzymywana z ziarna żyta, zachowuje bogactwo błonnika, witamin i minerałów, przynosząc Ci chleb o pełnym smaku i zdrowych właściwościach. Tradycyjnie prowadzony zakwas żytni daje wyrazistą kwaskową nutę i aromat żyta.
Wartość odżywcza | w 100 g | w porcji 480 g | % RWS w porcji 480 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 911 kJ / 215 kcal | - | - |
Tłuszcz | 1,2 g | - | - |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g | - | - |
Węglowodany | 44 g | - | - |
w tym cukry | 1,7 g | - | - |
Błonnik | 5,5 g | - | - |
Białko | 4,4 g | - | - |
Sól | 1,3 g | - | - |
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt