Newsletter Unia Europejska Logo Unii Europejskiej

RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI


RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI


CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g

Skład: CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g

mąka pszenna, woda, zakwas pszenny (mąka pszenna, woda, kultury starterowe), mąka żytnia, twaróg (mleko) 4%,, sól, drożdże, płatki ziemniaczane, suchy zakwas pszenny, gluten pszenny, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)

Wartości odżywcze: CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 415 g % RWS w porcji 415 g
Wartość energetyczna 974 kJ / 230 kcal - -
Tłuszcz 1,2 g - -
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g - -
Węglowodany 45 g - -
w tym cukry 0,7 g - -
Błonnik 2,3 g - -
Białko 8,6 g - -
Sól 1,3 g - -

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

Skład: CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g

mąka pszenna, woda, zakwas pszenny (mąka pszenna, woda, kultury starterowe), mąka żytnia, twaróg (mleko) 4%,, sól, drożdże, płatki ziemniaczane, suchy zakwas pszenny, gluten pszenny, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)

Wartości odżywcze: CHLEB RUSTYKALNY PASTERSKI RUSTYKALNY PASTERSKI 415 g

Wartość odżywcza w 100 g w porcji 415 g % RWS w porcji 415 g
Wartość energetyczna 974 kJ / 230 kcal - -
Tłuszcz 1,2 g - -
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g - -
Węglowodany 45 g - -
w tym cukry 0,7 g - -
Błonnik 2,3 g - -
Białko 8,6 g - -
Sól 1,3 g - -

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza w zakładce Kontakt