Newsletter Unia Europejska Logo Unii Europejskiej

Masełko ziołowe z chlebkiem 3 Ziarna


Czas przygotowania:
10 minut
Ilość porcji:
1

Składniki

Przepis na masełko ziołowe, które idealnie sprawdzi się jako dodatek do mięs, kanapek lub dań z grilla.

 

Do przygotowania potrzebujemy: 


Przygotowanie

1. Drobno posiekaj ulubione zioła. Możesz w tym celu wykorzystać koperek, pietruszkę, szczypiorek, bazylię, miętę, estragon, rozmaryn lub inne. 

2. Dodaj płaską łyżeczkę soli i masło. Wymieszaj wszystko razem. Najlepiej nadaje się do tego drewniana szpatułka do smarowania. Rozsmaruj na pieczywie chrupkim GALICIA 3 Ziarna. I gotowe.

3. Masło możesz przechowywać w zamkniętym pojemniku w lodówce nawet do tygodnia. Najlepsze jest jednak przez 2-3 dni.