Pieczywo chrupkie na zakwasie pszennym oraz posypką z pestek dyni i sera Ementaler.
Pieczywo chrupkie Classic, to produkt którego proces wytwarzania opera się na perfekcyjnej recepturze Pieczywa chrupkiego Chrupak 180 G.
Oferta pieczywa Classic obejmuje 4 warianty smakowe i jest naszą odpowiedzią na potrzeby klientów i rynku.
Najpierw starannie selekcjonujemy składniki, następnie miesimy ciasto, przygotowujemy pojedyncze sztuki i prowadzimy powolną fermentację. Kolejnym krokiem jest wypiek pieczywa oraz jego zapakowanie.
Wszystko to odbywa się w rzemieślniczej technologii i pod czujnym okiem piekarzy, dzięki czemu nasze produkty są bardzo kruche i niezwykle smaczne.
Wartość odżywcza | w 100 g | w porcji 22.5 g | % RWS w porcji 22.5 g |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1815 kJ / 432 kcal | 417 kJ / 99 kcal | 5 % |
Tłuszcz | 15 g | 3,5 g | 5 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,1 g | 0,92 g | 5 % |
Węglowodany | 52 g | 12 g | 5 % |
w tym cukry | 1,5 g | 0,33 g | < 1% |
Błonnik | 6,6 g | 1,5 g | - |
Białko | 19 g | 4,2 g | 8 % |
Sól | 1,8 g | 0,4 g | 7 % |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). Opakowanie zawiera 8 porcji po 22,5 g.
Produkt może zawierać: gluten z owsa i orkiszu, orzeszki arachidowe i inne orzechy, jaja, soję, dwutlenek siarki oraz produkty pochodne.
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt
W celu uzyskania szczegółowych informacji skontaktuj się z naszym biurem: info@GALICIA.com.pl
lub skorzystaj z Formularza
w zakładce Kontakt